MÅNEDENS PRISHUG - MAJ

Se vores skarpe tilbud på udvalgte hvidevarer som gælder en hel måned!

Tilbuddene gældet fra d. 1. maj til og med d. 31. maj.

- Stegetermometer måler den optimale kernetemperatur på stegen.
- 4D-varmluft: jævn varmefordeling i hele ovnen - altid et godt resultat.
- AutoPilot 10: succes i køkkenet med 10 forudindstillede automatiske programmer.
- TFT-display kontrol: brugervenlig kontrolring med tekst og symboler.
- Automatisk selvrens med pyrolyse - enkelt og nemt.

Smart og kompakt mikroovn med 20 liter ovnrum, som gør at ovnen hører til blandt de mindre modeller af mikroovne. Dette betyder dog, at den ikke fylder så meget, og der er derfor plads til den flere steder i køkkenet.

Med dampkogningsfunktionen og den medfølgende beholder i glas kan du hurtigt og nemt tilberede god og næringsrig dampkogt mad. Du vælger blot hvilken ret og vægt, hvorefter den automatisk indstiller tilberedningstiden.Tallerkenvarmeren holder dine tallerkner varme (maks. 5 minutter), til maden er klar til at blive serveret.

Passer bl.a. med IKEA-køkkener.
Med den bekvemme TimeManager-funktion kan du halvere programtiden, så dine tallerkener er parate til brug, når du skal bruge dem. Perfekt, når du har gæster.

Med HotAir Eco kan du få perfekt bagværk med bagningen på op til 2 plader samtidig takket være optimal varmefordeling med 3D-varmluft. Med funktionen lynopvarmning varmes ovnen ekstra hurtigt op – uden at bruge mere energi. Med automatisk pyrolytisk selvrens, activeClean® rengøres ovnen grundigt.

  • Energiklasse: A+++
  • 250 liter køl / 93 liter frys
  • Rustfri Stål / NoFrost
  • 2010 mm / 595 mm / 650 mm
4.499,- 6.499,-
Du sparer 2.000,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

- Temperaturstyring
- Smart Diagnosis
- No Frost
- Multi-Air flow
- Lineær kompressor
- Vanddispenser uden vandtilslutning: Nej
- Vendbar dør: Ja

Denne vaske/tørremaskine fra LG måler kun 45 cm i dybden. Vasker og tørre vasketøjet i en omgang. Direkt drevet motor som er i LG's vaskemaskiner er meget holdbar, pålidelig og lydsvag. Den er bygget af mindre bevægelige dele, som giver mindre vibrationer samt mindre slid. LG giver 10 års motorgaranti

9 kg vaskemaskine i premium design med krom luge. Vaskemaskinen har display, kulfri inverter motor og ekstra stor kapacitet i den store XXL tromle med nem adgang til vasketøjet. Med en XXL tromle kan du vaske mere vasketøj på én gang, få vasken klaret hurtigere og få mere tid til andre opgaver. Den ekstra store XXL luge gør det desuden nemmere og ubesværet at ilægge og tømme dit vasketøj.

  • Energiklasse: A+
  • 6 Kuverter / Lydniveau: 49 dB(A)
  • Speciel sort lak
  • lavt lydniveau
  • Energiforbrug pr. opvask: 0,62 kWh
  • Vandforbrug pr. opvask: 6,5 liter
1.555,- 2.299,-
Du sparer 744,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

En bordopvasker er ideel til den lille familie eller til et mindre køkken - f. eks i en lejlighed. Scandomestic SK 5000 B A+ er en klassisk bordopvasker i tidsløst sort design med plads til 6 kuverter. Bordopvaskeren har et ECO 50 program, som egner sig til normalt snavset service, og er det mest effektive program hvad angår energi og vandforbrug. 

WW10H9600EW er yderst energivenlig. Dette skyldes blandt andet den smarte app på front-displayet lader dig justere alt fra omdrejningshastighed til temperatur og skylle- og vaskeprogram med ganske få tryk. På den måde er du sikker på, at du ikke bruger mere energi en højst nødvendigt.

Glem ikke tilbehøret