Om denne webshop

Hvidevarer og husholdning i samarbejde med wupti.com
På hvidevarer.bilka.dk fører vi et stort udvalg af billige hvidevarer og et kæmpe sortiment af husholdning til stærke priser. Der er fri levering på alle varer - så kan du være helt sikker på at finde noget der passer din pengepung!

  • Billige hvidevarer
  • Stærke priser på alt i husholdning
  • Fri levering på alle varer

Hvad så med priser og kampagner fra varehusene?
Priser og tilbud fra tilbudsaviser eller særlige varehuskampagner gælder i udgangspunktet kun de fysiske varehuse og ikke for denne selvstændige hvidevarer/husholdning webshop. Dette skyldes, at det online sortiment varierer fra de fysiske sortimentsvarer. Læs mere

Samarbejdet

Målet er at give dig det største udvalg af kvalitetsvarer til lave priser.

Læs mere

 

Som kunde på Bilka.dk har du et stort udvalg af produkter til gode priser. Nu skal det være endnu mere attraktivt for dig at købe hvidevarer og husholdning. Derfor har vi indgået samarbejde med wupti.com - en af Danmarks absolut største og mest succesfulde webshops. Resultatet er dette website.

Igennem samarbejdet med wupti.com kan du her på sitet gå på opdagelse i et spændende og omfattende landskab af hvidevarer og husholdning. Alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.  

Når du handler på hvidevarer.bilka.dk, handler du stadig med Bilka.dk. Men igennem samarbejdet får du mulighed for at komme direkte i kontakt med medarbejdere, der har specialiseret sig inden for disse områder og som via deres store viden kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige vare til dit behov.

Får du behov for hjælp, er vi selvføglelig klar: Gå til Kundeservice/hjælp

I tvivl om noget?

Se også vores ”Ofte stillede spørgsmål”

Gå til FAQ