Leder du efter et avistilbud? Tilbuddene fra avisen gælder ikke vores online-only sortiment, som du finder på denne webshop. Klik i stedet her

Braun MQ9087 Stavblender

Demovare: Produktet er returneret ifm. de 14 dages returret. Der er naturligvis stadig to års reklamationsret.

Notat fra teknikeren: Har været pakket ud, men er ikke taget i brug. Leveres i original emballage.

800,-
950,-
Du sparer 150,-
Nøglespecifikationer
 • Hastigheder: 2

 • Farve: Sort

 • Masser af tilbehør

 • Smart speed: Trinløs variabel hastighed

 • Braun
 • Beskrivelse
 • Specifikationer

Braun stavblender MQ9087

Velkommen til en helt ny madlavnings oplevelse: den banebrydende Multiquick 9 stavblender. Med udgangspunkt i en førende position på stavblender markedet, er der skabt et nyt flagskib for Brauns sortiment: den næste generation af stavblendere. Kort sagt: Det er den bedste stavblender til de hårdeste job - så bliv kreativ og gør brug af den nye teknologi i dit køkken. 

Patenteret SPLASHControl teknologi -standard for alle Braun stavblendere

Nyd det perfekte resultat uden rod. Brauns patenterede PowerBell blanderhoved er designet med SPLASHControl teknologi, en innovativ vifte af funktioner, der forhindrer sprøjt og leverer glattere blende resultater - den holder dig og dit køkken pletfri.

ActiveBlade teknologi

De unikke ACTIVEBlades kan flyttes op og ned for nemt blande de hårdeste fødevarer med 40% mindre indsats. Den er udviklet til at tackle de hårdeste job, og det innovative nye fleksible hoved resulterer i 250% mere aktiv skæreflade, hvilket resulterer i 2 gange finere blanding!
* Sammenlignet med Braun stavblendere med ikke ActiveBlade skaft

Power Bell Technology

SplashControl teknologi
Nyd perfekt resultat uden rod. Som en standard for hver Braun stavblender har Brauns patenterede PowerBell blenderhoved et design med SPLASHControl teknologi, der forhindrer sprøjt og leverer bedste blendning resultater - og holder dig og dit køkken pletfri.

2 Speed ​​Kontrol

PowerBell Plus
Oveni ​​SPLASHControl teknologien og de perfekte blendningsresultater, som er standard for alle Braun stavblendere - så har Multiquick 9 et ekstra blad. Denne innovative ekstra kniv leverer mere skæring pr rotation, hvilket giver hurtigere og mere effektive resultater og lader dig bearbejde store stykker med mindre indsats.

Smart Speed ​​teknologi

Verdens første Smart Speed-teknologi - ingen foruddefinerede hastighedsindstillinger, bare følge din intuition: afhængig af det ønskede resultat, juster kraften med enkelt tryk på en knap. Tryk forsigtigt for grov snitning og øg trykket på knappen for mere kraft og finere resultater - vælge alle hastigheder intuitivt uden afbrydelse.

1000 Watt

Med sin meget effektive 1000-watt motor, er Multiquick 9 Brauns mest kraftfulde stavblender. Den avancerede motor tilpasser automatisk strømmen til dine madlavnings behov: fuld effekt når det er nødvendigt, energisparende miljøvenlig brug når dette er nok. Præcise effekt på din kommando, den ekstra bløde start teknologi garanterer komfortabel betjening - uanset hvor hårdt du trykker fra starten.

EasyClick-systemet Plus

Hurtigere fastgørelse af Easy Klik Plus tilbehør takket være større knapper der er lette at bruge.

Inklusive:

 • Piskeris
 • Blenderhoved
 • Mikserkande
 • Foodprocessor
 • Minihakker
 • Puréhoved (til kartoffelmos, puré mm.)
Varenummer 213561
Mærke BRAUN
Model Klik for info ONLY the modelnumber of the product MQ 9087X
Farve Sort
Hastigheder 2
Type Stavblender
Brugervejledning
Brugervejledning
Brugervejledning